Skicka vidare

Skicka vidare

Denna film börjar med ett rån, jag trodde att filmen skulle handla om rån eller liknande trodde jag först så jag förstod ju inte helt rätt av filmens handling men efteråt så förstår jag absolut budskapet med början av filmen, för den börjar med ett rån och slutar med att en liten kille som heter Trevor som vill hjälpa alla människor och tillslut tar det till och med livet på honom. Jag blev absolut intresserad av att se mer av filmen för att kunna se vad som händer vidare.

Huvudpersonen i filmen är då Trevor som är 12 år, han är en väldigt snäll person som vill alla väl och bryr sig nästan bara om andra och skiter i sig själv alltså tar andra framför sig själv. Män och kvinnor har samma rätt som det är i dagens samhälle ungefär, det visas inte så mycket om det skulle varit nån så jätte stor skillnad mellan dom.

Jag tycker att det är en slaks dramafilm. Jag tycker det för Trevor försöker få hans mamma och lärare att finna varandra i känslornas väg på grund av att Trevors pappa är inte den bästa för han är alkolist och missbrukare och även om han skulle komma tillbaka så är Trevor rädd att han ska misshandla han mamma som då Trevors pappa har gjort tidigare och just därför Trevor vill att hans lärare ska ta denna plats för då kommer inte han pappa tillbaka hem, det startar då massa konflikter för att Trevors lärare har som lite blivit brännskadad av sin egen pappa och vågar inte riktigt visa sig för henne och inte helt redo. Så en dag så kommer då Trevors pappa tillbaka och mamman ger han en ny chans men på morgonen så är det exakt samma vissa som varit tidigare han bara gapar och skriker.

Tekniken i filmen som används till största del är bland annat.

Översiktsbilder: används t.ex. när journalisten åker i sin bil och då ser man en stor del av naturen i bakgrunden.

Närbilder: när någon t.ex. är ledsen eller visar känslor så zoomar man in på personens ansikte för att t.ex. se tårar.

Grodperspektiv: när Trevor försöker hjälpa en kille från att bli nerslagen så visas det i en långsam bild och dramatisk musik och när han blir huggen av en kniv i magen.

Jag tycker filmen var väldigt bra jag blir lätt uttråkad av att kolla på filmer där det inte händer nåt i, men i den här film så händer det alltid saker och gör att man vill se mer och mer, och även skådespelarna va väldigt duktiga och va väldigt bra på att visa känslor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *