Pay it forward

Jag tycker att man inte kommer direkt in i handlingen. Utan jag känner utan jag känner att jag förstod vad filmens handling en bit in i filmen. Men man ser sen när man har kollat en bit på filmen att det är en drama film men som sagt att förstår inte det direkt att det kommer vara en drama och sorglig film. Ja lite in i filmen så förstår man vad filmen kommer handla om och man inser ju sen in i filmen att det kommer vara mycket drama och mycket bråk och mycket sorgligt. Jag blir faktisk intresserad att kolla bara mer och mer på filmen för den blir bara mer och mer intressant och spännande och drama är alltid roligt och man vill som sagt bara kolla färdigt.

Huvud personerna var du Trevor, mamman och läraren. Det är ju då Trevor som är det lilla barnet och han går i skolan och han och hans lärare blir bra vänner och Trevor och mamman brukar bråka ofta och Trevors mamma är ju också missbrukare och då brukar Trevor lägga bort hons spritflaskor så att hon inte får tag i dom och då blir det mycket bråk i hemmet. Trevors mamma och Trevors lärare blir väldigt bra vänner dom går först på dejt och sen så blir dom bara bättre och bättre vänner.

Min favorit var Trevor för han var sig själv och han tog hand om sig själv mycket för mamman jobba mycket på nätter och kvällar så då fick Trevor vara hemma själv och klara sig själv som sagt. Trevor hade ju en kompis som gick i hans klass och det var ett gäng som ofta gick på hans kompis blev mobbad och slagen av gänget och då så försökte Trevor gå emellan bråket men det våga han inte men till slut så vågade han gå emellan bråket och då fick han en kniv i hjärtat av en i det mobbargänget och han dog till sist.

I filmen tycker inte jag att killar har mer rättiheter än vad kollar har dom är lika värda i filmen och dom kan göra samma saker utan att dom är dumma i huvudet och dom beter sig likadant men om vi ska gå ut från det perpektivet så är det ju Trevors mamma som tar hand om han och gör så att han försöker må bra men det går la inte i alla lägen och Trevors pappa bor ju inte hemma och han kommer hem till slut och då så beter sig Trevors pappa hotfullt och Trevor blir rädd för sin pappa och till sist så åker han ut ur huset och år inte bo i huset längre.

Den stora konfliken är ju att Trevors mamma och Trevors lärare kan inte bestämma sig om dom ska bli tillsammans och må bra men dom velar och bråkar lite grann men i slutet av filmen så blir dom tillsammans och mår bra och då velar dom inte längre. För mg är det mycket närbilder för dom visar mycket närbilder när dom ät ledsna och arga och so och så är det också mycket miljöbilder för t.e.x när dom sitter i bilen så ser man ut och aa det är mycket närbilder som sagt och mycket miljöbilder.

Jag tycker själv att filmen är väldigt bra och spännande och jag har också sett den innan men tyckte den var lika bra denna gången som första gången jag såg filmen. Den är spännande och rolig och som sagt jag gillar dramafilmer. Jag har tyvär ingen film att gemföra den men med men som jag kommer på men jag tycker också att skådespelarna är mycket bra och duktiga och gör sina roller otroligt bra och skulle nog kunna vara med i vilken drama film som helst för dom gör det otroligt bra. Filmen var som sagt en riktigt bra film och hade kunnat kolla på denna filmen 10 gånger till och tyckt det var lika bra som den var nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *